Скаржаться, що їм дуже страшно після позбавлення держохорони: У будинок Меган Маркл і принца Гаррі в Каліфорнії викликали поліцію дев'ять разів за кілька місяців

Принц Гаррі зазначив, що ніколи не думав, що після «Мегзіта» його перестануть охороняти співробітники британської служби безпеки, яка фінансується за рахунок платників податків Великобританії.

У липні минулого року Меган Маркл і принц Гаррі купили особняк в Монтесіто, штат Каліфорнія, за 14 з гаком мільйонів доларів. Зараз герцоги Сассекські живуть в ньому разом зі своїм однорічним сином Арчі і готуються до народження дочки, інформують Патріоти України.
За офіційними даними, за кілька місяців життя пари в будинку до них дев'ять разів приїжджала поліція. Цю інформацію підтвердили в офісі шерифа Санта-Барбари. Там зазначили, що поліцейські отримували дзвінки по телефону, а також виїжджали на місце після спрацьовування сигналізації.

Зазначається, що поліцейські приїжджали в будинок пари чотири рази в липні минулого року - незабаром після того, як Меган і Гаррі переїхали в Санта-Барбару з Лос-Анджелеса, де вони жили в орендованому особняку.

Напередодні Різдва з дому 39-річної Меган і 36-річного Гаррі в поліцію надійшов новий дзвінок, після того як на їх територію незаконно проник незнайомець. Ним виявився 37-річний Ніколас Брукс, який був відправлений до в'язниці за звинуваченням у незаконному проникненні на чужу територію, а потім був звільнений. Останній дзвінок був зафіксований 16 лютого і позначений як "активація сигналу тривоги".

В інтерв'ю Опрі Уїнфрі герцоги Сассекські розповіли, що бояться за свою безпеку після того, як вони склали з себе королівські повноваження. Принц Гаррі зазначив, що ніколи не думав, що після «Мегзіта» його перестануть охороняти співробітники британської служби безпеки, яка фінансується за рахунок платників податків Великобританії. Зараз послуги охоронців подружжя оплачують з власної кишені.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...