"Сказали, що рак": Ксенія Мішина у сльозах розповіла про невтішний діагноз і не на жарт налякала фанів

Ксенія Мішина поділилася із шанувальниками невтішними новинами. Артистка розповіла, що лікарі діагностували онкологічне захворювання у її улюбленого вихованця, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська актриса записала відео з машини. Головна героїня першого сезону романтичного проєкту "Холостячка" розповіла своїм фанатам, що її хом'ячки дуже погано. Після того, як вона знайшла у неї рану на тілі, виявилося, що у тваринки рак і довго вона не проживе. Вся у сльозах Ксенія Мішина відзначила:

"Ви нещодавно у мене питали, як справи у мого хом'ячка. Все погано. Вчора виявила у неї дірку в тільці. Зараз вийшла з ветеринарки. Сказали, що рак. І вона скоро помре. Ось. Ніколи не думала, що так ридатиму".

Ксенія Мішина дійшла висновку, що вона більше ніколи не заведе хом'яка, оскільки все, що з ними відбувалося, дуже сильно на неї вплинуло, і вона більше не хоче страждати.


"Я більше ніколи не заводитиму хом'яків. Я з ними пережила найжахливіший стрес: я бачила, як вони один одного пожирають, як вони один одного мутузять до крові, і як вони помирають від раку", - зазначила актриса.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...