"Скажу вам чесно": Леся Нікітюк розповіла, як відпочиває від роботи

Ведуча шоу єПитання на Новому каналі Леся Нікітюк розповіла, як відпочиває після насичених зйомок. Як виявилося, знаменитість полюбляє усамітнитися і ходити в нижній білизні увесь день, передають Патріоти України.

Леся Нікітюк розповіла, як відпочиває після зйомок

Так, в Instagram ведуча з’явилася на відвертому знімку в білій майці та білизні тілесного кольору. Зірка стоїть навпроти дзеркала з нанесеною на обличчя маскою і заявляє, що почувається вичавленою після зйомок.

Леся також розповіла, що після плідної роботи дає собі час на відпочинок, і тут у неї є свої вподобання і правила, яких також дотримуються і її знайомі.

– Після багатогодинних зйомок, які я дуже люблю… Скажу вам чесно, наступного дня я ходжу цілий день у трулях, їм, дивлюся контент і ні з ким не спілкуюся. Мене ніхто не чіпає – всі знають, що цього краще не робити, – заявила ведуча.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...