"Скажи людям, що це я погана чи ще щось": Ніна Матвієнко зізналася, чому зараз живе окремо зі своїм чоловіком

Ніна Матвієнко. Фото: instagram.com/inter_tv_channel.Народна артистка України Ніна Матвієнко стала героїнею проєкту Позаочі на телеканалі Інтер. В інтерв'ю Анастасії Даугуле співачка зізналася, чому зараз живе окремо зі своїм чоловіком, передають Патріоти України.

Ніна Митрофанівна, її дочка Тоня, зять Арсен Мірзоян та онуки живуть в одному будинку у Києві. А ось чоловік артистки, художник Петро Гончар, переселився на дачу, розташовану за 60 кілометрів від столиці. У березні 2021 року Матвієнко та Гончар відсвяткували 50-річчя шлюбу.

Під час розмови артистка поділилася подробицями сімейного життя. «Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Він вважав, що у нього є ще своє життя, яке він обрав. Не було ні скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в будинку. Я сказала йому: „Іди собі, живи на дачі. Малюй. Скажи людям, що я погана чи ще щось. Говори про мене, що хочеш“. І всі кажуть тепер, що він мене кинув. Я все життя була, як чоловік, забезпечувала сім'ю. Так навіщо воно мені на старість? У нього ніколи не було грошей. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років. Але це була не його провина. Його батько був українським патріотом, збирав ікони, хоча в той самий час був комуністом, у нього забрали партійний квиток і потім, куди б мій чоловік не йшов, дивилися досьє: по суті, синові далі не було дороги через те, що сталося з батьком. Але це ніколи не впливало на наші стосунки, я не говорила, що чоловік повинен принести щось у будинок чи заробити. Повірте, такого ніколи в нас не було!

Я думала, що щастя — це лише чоловік та діти. Але чоловік — це коли ви поєднуєте свою роботу, коли він може тебе замінити. А він декілька разів дуже підводив мене. У мені всередині щось обривалося. Якось діти хворіли, а мені треба було йти на концерт ідеологів. Я йду на репетицію, а чоловік мене наздоганяє і каже: „Я не сидітиму з дітьми. Вони хворіють, ти сиди з ними сама“. Через те, що я не прийшла на той концерт, 16 років була невиїзною за кордон», — розповіла знаменитість.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...