"Схопив мене за плечі, за руки": Марія Бурмака шокувала, як ледь не стала жертвою маніяка

Українська співачка Марія Бурмака приголомшила історією зустрічі з маніяком, передають Патріоти України

Так, виконавиця пригадала часи, коли перебувала у Харкові й просто посеред вулиці зіткнулася з маніяком. Як зізнається Бурмака, він почав чіпати її. Втім, на щастя, вона вчасно зреагувала й за допомогою кмітливості й підручних засобів дала відсіч нападнику.

"Я йшла в Харкові. Якийсь чоловік-маніяк мене схопив за плечі, за руки. І у цей момент у мене був цукор. Я рукою взяла цукор, прорвала пакет, сипнула йому в очі й крикнула: "Рятуйте!". Він, напевно, настільки просто очманів від цього, що я втекла. Тобто я нікуди не била, не вдаряла", - зізналася Марія в інтерв'ю "Говорить Суханов".

Своєю спритністю та рішучістю у критичних ситуаціях Марія завдячує своєму покійному батьку. За її словами, саме він ще змалку навчив її битися й тренував за допомогою вправ на швидкість реакції.

"Тато мене вчив реакції. Думаю, що тут зіграло роль навіть не вміння бити, а нестандартні рішення і дуже швидка реакція. Окрім того, батько мене вчив битися. Я була мала, мені було років чотири-п'ять... Він казав, що я повинна завжди вміти дати здачі, якщо зустрінеться якийсь нападник Він дуже чітко мені розповів, куди треба бити, вибачте, чоловіків. Він мене тренував", - пояснила артистка.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...