"Схожа на Моніку Беллуччі": Старша дочка Полякової знялася у "дорослій" фотосесії і вразила мережу

Маша Полякова ретельно працює над тим, щоб прославитися без допомоги зіркової мами. Вона займається вокалом, співає у власній групі і активно веде соціальні мережі, де ділиться власною творчістю, зазначають Патріоти України.

Але епатаж і провокація у дівчини в крові, тому час від часу на її сторінці в Instagram з'являються кадри, що викликають бурхливу реакцію громадськості.

Наприклад на свіжих фото 16-річна блогерка позувала в зовсім дорослому образі - з яскравим макіяжем, "мокрою" укладкою і в коротенькій шкільній формі.

Фотограф знімав Машу, лежачою на сходах, і на червоному фоні. Оригінальні знімки привели в захват позитивно налаштовану частину аудиторії Полякової-молодшої. Дівчину порівнювали з італійським секс-символом Монікою Беллуччі і солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною.

Багатьох же обурили фотографії юної музикантки, особливо ті, де вона позує з висунутим язиком, показавши середні пальці:

"Ну чого язика то скрізь показувати. Це ж ознака дибілізму".

"Дуже хороший фотошоп і дуже вульгарна Маша".

Також в Instagram-сторіс дівчини з'явилася фотографія, на якій вона позує в спокусливому бікіні червоного кольору, демонструючи відмінну підтягнуту фігуру. Таким чином Маша анонсувала вихід незабаром нової фотосесії в купальнику.


Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...