Схудла на 10 кіло: "Міс Україна Всесвіт 2021" показала тіло у пікантному купальнику (фото)

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях відпочиває у Мексиці, де й демонструє спокусливі форми. Фото модель оприлюднила в Instagram, передають Патріоти України.

На знімку Анна Неплях позує у купальнику з леопардовим або хижацьким принтом. Цей тренд досі залишається актуальним і у новому 2022-му році. На відпочинок до Мексики модель та зірка шоу "Холотяк" вирушила разом з подругою. Це перша відпустка Анни після участі у конкурсі "Міс Всесвіт 2021", на якому українка не увійшла у топ-10 красунь Всесвіту.

Зазначимо, що за півроку Анна схудла на 10 кілограмів задля участі у конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт 2021". Перемога коштувала моделі особистого життя. Через напружений графік Неплях розійшлася із загадковим бойфрендом-бізнесменом і досі переживає зміни в особистому житті.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...