"Скільки потрібно грошей, щоб не принижувати свою країну?": Вітовська жорстко висловилася про перемогу Паш у Нацвідборі "Євробачення"

Українська актриса Ірма Вітовська поділилася своєю думкою про результати Нацвідбору на Євробачення 2022, де перемогу святкувала Alina Pash. На думку артистки, поїздки в Росію прощатися не повинні. Вельми різкими словами на адресу Паш Вітовська поділилася на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, що Паш замішана в скандалах через поїздки в Крим і в Москву після 2014 року. Ірма звинуватила молоду співачку в "відсутності яєць" і натякнула, що справа була в грошах. При цьому конкурсна пісня Аліни для Євробачення 2022 "Тіні забутих предків" їй сподобалася.

"Той випадок, коли вояж в столицю агресора "пересирає" круту пісню з класним потрібним змістом і хорошим виконанням ... Чому існує ця хвороба - "відсутність яєць"? Скільки потрібно грошей, щоб не принижувати своїх і свою країну? Чому відсутнє почуття солідарності з вмираючими за цю землю щодня. Ця моральна проституйованість закінчиться коли-небудь? Немає слів", - емоційно висловилася актриса.

Вона також розкрила, кого підтримувала в цьому Нацвідборі. "Тому я за Калуш. Калуш крутий. Хоча текст пісні і виконання Аліни Паш - дуже актуальний і важливий сигнал світу", - поділилася Вітовська.

Зірка закликала молодих артистів бути сильнішими і не прогинатися. "Не прогинайся, молодь! Не прогинайся! Як би важко не було. У нашій історії багато поколінь молоді проходили завідомо пекло і тортури. Невже так важко тримати гонор? "Краще бути останнім серед вовків, ніж першим серед шакалів" Чингісхан", - підсумувала актриса.

Сама Аліна Паш називає "заказухою" нинішній галас з поїздкою і наголошує, що не порушувала закони України і не перетинала кордон у недозволеному місці, коли в'їжджала до Криму. Дивіться виступ Аліни Паш у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2022:

Раніше ми писали, що український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк різко висловився про скандал з Аліною Паш і порівняв його з аналогічною ситуацією навколо MARUV в 2019 році на тому ж Нацвідборі.

Також повідомлялося, що після перемоги Alina Pash у фіналі Нацвідбору з піснею "Тіні забутих предків" рейтинг України на офіційному букмекерському сайті Євробачення різко виріс - з 7 місця ми перемістилися на 2.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...