Скільки українські зірки заробляють в Instagram? Розсекречено доходи Трінчер, Огневич і Гвоздьової

Концертна діяльність і виручка з продажу альбомів - далеко не головні джерела доходу більшості вітчизняних знаменитостей, передають Патріоти України.

Instagram - ось місце, де крутяться справжні "бабки". Адже за один рекламний пост у своєму акаунті можна отримати десятки тисяч гривень. Видання Телеграф провело дослідження, і дізналося, скільки заробляють топові українські зірки на рекламі в Instagram.

Анна Трінчер

Співачка не раз зізнавалася в інтерв'ю, що дохід від музичної творчості у неї набагато нижче, ніж від Instagram. І не дивно - за життям Трінчер в соціальних мережах стежать майже 2 мільйони передплатників. Реклама на таку аудиторію коштує недешево. Розцінки на офіційній сторінці Трінчер стартують від 25 тис. гривень - стільки коштує огляд товару або послуги в сторіс. 30 тис. гривень доведеться викласти за огляд + розіграш , а за фотопост - цілих 1800 доларів.

Злата Огневич

Холостячка успішно монетизує свій аккаунт в Instagram на майже 400 тис. підписників. В основному Огневич рекламує б'юті-продукти та послуги, а також продукти харчування. Огляд товару або послуги в сторіс у Злати Огневич вартий 16 тис. гривень, фото-пост - 27 тис. гривень, відео-пост - 32 тис. гривень. У таку ж ціну обійдеться фото-пост + сторіс.

Ілона Гвоздьова

Хореограф має велику аудиторію шанувальників, для якої нерідко рекламує товари і послуги для дітей, продукти харчування та ін. Прайс Гвоздьовий виглядає наступним чином: пост з посиланням на профіль - 600 доларів, відео-пост - 750 доларів, 4 розмовних сторіс - 1000 доларів, фото-сторіс з відміткою профілю - 200 доларів.

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...