Складні часи: Демі Мур розповіла про стан свого важкохворого колишнього чоловіка Брюса Вілліса

Зірка Голлівуду Демі Мур повідомила хороші новини про свого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, який продовжує боротьбу з лобно-скроневою деменцією. Під час виступу на «Шоу Дрю Беррімор» 61-річна актриса розповіла про свій зв'язок з Віллісом і про те, як їхня сім'я згуртувалася в ці складні часи, пише видання Marca, передають Патріоти України.

«Коли ми знімали „Ангелів Чарлі“, Брюс прийшов і зіграв у ньому, і він відкривав фільм. І нам довелося попрацювати з ним, — згадала Беррімор. — Я маю на увазі, що знала його, коли він був барменом у кафе „Централ“. Я знаю його все своє життя. Як він зараз?»

Демі Мур відповіла: «З огляду на обставини, він у стабільному стані».

Мур і Вілліс, які були одружені з 1987 по 2000 рік, залишаються близькими, мають трьох доньок — Румер, яка рік тому подарувала батькам онуку, Скаут і Таллулу. Попри розлучення та його шлюб з Еммою Гемінг, їхній зв'язок залишається міцним протягом багатьох років, і Мур продовжує брати участь у житті Вілліса та сімейних подіях.

Обидві сім'ї злилися воєдино, і Демі Мур часто бере участь в урочистих заходах разом з Віллісом, Еммою та їхніми двома доньками, Мейбл і Евелін. Близькість сімей стала особливо очевидною у 2020 році, коли вони всі разом перебували на карантині в Айдахо під час пандемії, продемонструвавши, наскільки згуртованими залишаються в часи лихоліть і випробувань.

У розмові з Беррімор Мур розповіла про емоційний вплив діагнозу Вілліса на їхніх доньок. Вона зазначила, що її пріоритет — зробити так, щоб вони насолоджувалися кожною миттю зі своїм батьком. Мур підкреслила, що бути поряд, проводити якомога більше часу разом як сім'я зараз важливіше, ніж будь-коли.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...