"Складно повірити, але це я": Алан Бадоєв показав, який вигляд мав у дитинстві

На відомого українського режисера та кліпмейкера Алана Бадоєва нахлинули спогади, зазначають Патріоти України.

Так, зірка пригадав своє дитинство. Зокрема, у сторіз на своїй сторінці в Instagram Алан поділився архівною світлиною. Ще зовсім малий Бадоєв позував разом зі своїм племінником.

Вони разом сфотографувалися, коли стояли по пояс у воді. Тоді було літо, і юнаки бавилися у водоймищі, а рідні зробили знімок на пам'ять.

До речі, юного Алана зовсім не впізнати. Кліпмейкер виріс та змінився до невпізнанності. Хіба що завдяки очам Бадоєва можна впізнати. "В це складно повірити, але це я з племінником", - підписав фото зірка.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...