"Скоро три місяці, як батьки": Дружина Віктора Павліка розповіла, як розділила обов'язки з чоловіком

Український музикант Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Реп'яхова знялись у новій сімейній фотосесії. Кохана артиста також розповіла, як поділені обов'язки в родині після народження сина, передають Патріоти України.

Подружжя відомого українського артиста Віктора Павліка та блогерки Катерини Реп'яхової близько трьох місяців виховують сина. Оскільки музикант часто перебуває на гастролях, концертах чи інших виступах, він не завжди має час на допомогу дружині з малюком.

Однак Катерина Реп'яхова разом з чоловіком поділили сімейні обов'язки. Здебільшого сином Михайлом займається блогерка, але й Віктор Павлік опікується хлопчиком.

Зокрема, він купає малюка, їздить за покупками та слідкує за харчуванням дружини. Коли Катерині треба відпочити або попрацювати, він грається з Михайлом. "Насправді чоловік – велика підтримка. Я навіть не очікувала, що він буде настільки мені допомагати", – зізналась Реп'яхова.

Блогерка додала, що хоч Віктор Павлік став батьком учетверте, він проживає батьківство ніби заново. Натомість син щодня тішить зіркового батька новими здобутками.

Нове сімейне фото

На особистій сторінці Катерина Реп'яхова опублікувала чарівне сімейне фото. Віктор Павлік позував перед об'єктивом, тримаючи сина на руках, а його дружина ніжно всіх обійняла.

Блогерка постала перед камерою у молочній сукні довжини міді з квітковим принтом і на тонких бретелях. Вона вирівняла й розпустила волосся, а на обличчі зробила елегантний макіяж з акцентом на очах.

Віктор Павлік приміряв світлу сорочку та штани. Малий Михайло постав у жовтих штанах та білій кофтинці з анімалістичним принтом. Додамо, що малюк позував спиною до камери, адже батьки ще не планують показувати його обличчя.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...