"Слава богу, що він завмер": Відома українська актриса розповіла про ненародженого сина і ставлення до абортів (відео)

Відома українська актриса Ганна Саліванчук, яку багато хто знає за ролями в серіалі "Одного разу під Полтавою" і фільму "Свінгери", заявила, що могла стати мамою тричі. Однак цього не сталося через те, що під час вагітності плід завмер. Актриса розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу DOROTYE, що дізналася про вагітність в період зйомок фільму "Свінгери" в кінці 2017 року, передають Патріоти України.

Тоді вона повернулася з Риги (столиця Латвії), зробила тест і розповіла режисерам проектів, в яких її затвердили про поповнення.

Ганна Саліванчук дала інтерв'ю для DOROTYE.

"Я приїхала щаслива, відразу ж купила тест, розповіла всім режисерам, де мене затвердили, щоб не сподівалися на мене. Але, в 13 тиждень плід завмер. Я зробила тоді генетику, це був хлопчик", – розповіла Ганна.

Вона зізналася, що лікарі їй радили не робити аборт, а почекати поки плід самостійно "вийде". "Він сам не "виходив" два місяці. Щомісяця це було дуже боляче. Потім була ціла операція, повноцінні пологи. Дуже складний був період в моєму житті", – розповіла актриса.

За її словами, зробивши генетичний аналіз, лікарі сказали, що "це просто така ситуація, не вистачає хромосом". "Слава богу, що він завмер, бо він міг би бути хворим. Я, на жаль, та мати, яка б, якби дізналася, що дитина буде хворою – я зробила аборт", – зізнається Ганна.

Журналістка перепитала у актриси, чи зробила б вона аборт на великому терміні, на що Ганна відповіла "так". "Якби сказали, що дитина буде хворою, так. Це жахливо. У дитини не було б життя, у мами і тата не було б життя. Це страшно. Я не настільки сильна, я не змогла б на це дивитися. Я вважаю, що я погана людина, що я таке кажу. Але, я з вами відверта – це дуже складно виховувати таких дітей. я підтримую всіх мам і прихиляюсь перед ними. Це дуже сильно. Але, я б не змогла ", – підсумувала Ганна.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...