"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України

В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємна ситуація, через яку він був змушений звернутися за допомогою до лікарів.

"Ніч у мене була яскравою, мов спалах. Слава Богу, живий і цілий. Ну, майже цілий. Зараз я в лікарні. Це найкрінжовіша ситуація, яка зі мною колись ставалась", - поділився актор.

У лікарні медики обстежили Артура Логая. Акторові діагностували струс мозку. Артист не став говорити, що саме сталося, а лише натякнув, що його "вперше в житті вирубили", і зробив це бетонний стовпчик, об який Логай, ймовірно, вдарився головою.

"Можна зізнатися, що вперше в життя мене вирубили. Але я звик шукати у всьому плюси, тож тішить, що за весь цей час вирубити мене зміг лише бетонний стовп, і то не одразу", - розповів артист.

Наступного дня Артур Логай почувався значно краще. Артист навіть встиг відвідати допрем'єрний показ українського фільму "Крашанка".

"Мені вчора діагностували струс мозку, але я вже почуваюся набагато краще", - поділився артист.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...