Сльози заважали говорити: На "Танцях з зірками" співачка Власова зробила несподіване зізнання (відео)

У новому випуску шоу "Танці з зірками" українська співачка Євгенія Власова знову всіх здивувала. Цього разу своїм відвертим зізнанням. Виконавиця розповіла, про що найбільше шкодує у своїй творчій кар'єрі. Про це стало відомо зі свіжого епізоду програми, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Власова пішла зі сцени й повертатися туди не планує. Але на паркеті "Танців" артистка зі сльозами на очах розповіла, що є одна річ, яку вона не встигла ще зробити. Співачка в мріях планує влаштувати концертний тур.

"Єдине, про що я шкодую, чого у мене ще не було, так це концертний тур. Я зараз готую свою сольну програму. А на" Танцях з зірками" я для того, щоб себе відродити", - зізналася Євгенія.

Відзначимо, що старання Власової на паркеті дуже помітні. З кожним прямим ефіром зірка показує всі кращі і кращі результати. "Те, що я сьогодні тут, це все завдяки моїй мрії. Нехай кожен згадає про свою дитячу мрію. Незважаючи на ваш стан, сміливо вирушайте за нею", - зазначила виконавиця.

Євгенія Власова і Макс Леонов в ефірі шоу Танці з зірками 8 сезон виконали Віденський вальс під пісню Celine Dion – All by myself.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...