"Слухайте, може, досить, а?": Переможець "Холостячки" Еллерт зізнався, чи пов'язує його щось з Ксенією Мішиною

Український комік Олександр Еллерт у своєму Instagram-блозі влаштував день відповідей на запитання підписників. Один з допитливих фоловерів вирішив поцікавитися про поточні стосунки Саші і його колишньої коханої Ксенії Мішиної,передають Патріоти України.

Він запитав: "Ви спілкуєтеся з Мішиною?" Еллерт дав досить сувору відповідь: "Не хвилюйтеся, ні. Слухайте, може, досить, а?".

Олександр опублікував знімок заходу сонця на березі моря, очевидно, зроблений десь за кордоном. Слід зазначити, що зараз Еллерт перебуває в Каліфорнії. Ксенія Мішина з сином живе в Бельгії, але часто відвідує Київ.

Особисте життя Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Пара познайомилася на зйомках першого сезону шоу "Холостячка", де актриса Ксенія Мішина була головною героїнею, а Еллерт - одним з учасників. Чоловік дійшов до фіналу і зміг перемогти.

Знаменитості демонстрували своє особисте життя, а шанувальники не могли натішитися, проте незабаром пара повідомила - вони розлучилися.

Сталося це восени 2021 року нібито через "постійні гойдалки" та "безпідставні ревнощі", як говорила тоді Ксенія. Вона одного разу розповіла, що пішла від Еллерта від повного безсилля і неможливості змінити проблемні ситуації, але почуття на момент розриву у неї ще були.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Мішина разом з сином Платоном поїхала в Буковель. Там був і Олександр Еллерт. За словами знаменитості, чоловік намагався налагодити стосунки, але у неї вже не було бажання.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...