Смачна і ароматна фарширована картопля в духовці - лише спробуйте

Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.

Необхідні такі інгредієнти:

  • 200 г будь-якого фаршу (можна суміш різних видів);
  • 4 картоплини;
  • одна цибулина;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 100 сиру твердих сортів;
  • сіль і чорний перець на ваш смак.

Приступаємо до приготування картоплі

В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.

Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.

Анна Саліванчук заговорила про побачення після розлучення з чоловіком-нардепом

середа, 17 грудень 2025, 18:59

Уже кілька років українська акторка Анна Саліванчук перебуває у статусі холостячки, передають Патріоти України. На проєкті "Ближче до зірок" артистка чесно зізналася, що зараз її серце вільне. Ба більше, навіть на побачення знаменитість не ходить, і пр...

"Так складалося": Іво Бобул назвав винних, через яких Степан Гіга десятиліттями не потрапляв на телеекрани й великі сцени

середа, 17 грудень 2025, 17:21

Народний артист України Іво Бобул висловився про причини, через які Степан Гіга, попри свій талант і вагомий внесок в українську естраду, багато років не мав загальнонаціональної популярності, на яку заслуговував. Про це Бобул розповів у розмові з OBOZ...