Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.
Необхідні такі інгредієнти:
В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.
Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.
Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва вперше за багато років поділилася відвертими спогадами про свого батька родом з РФ і де він зараз, передають Патріоти України. Спортсменка зізналася, що нині не підтримує з ним жодного зв’...
Український телеведучий Андрій Бєдняков зворушив шанувальників відвертим зізнанням про 3-річного сина Остапа, передають Патріоти України. У своєму Instagram він розповів, як щоразу переживає хвилю емоцій, коли забирає хлопчика з садочка. Зірка підкресл...