Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.
Необхідні такі інгредієнти:
В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.
Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.
14-річна донька співачки Віри Брежнєвої Сара відповіла на закиди стосовно пластики обличчя і розповіла про свій догляд, передають Патріоти України з посиланням на Telegram дівчини. Так, після того, як з'явилися нові фото Сари, виникли чутки про можливе...
Український співак EL Кравчук зізнався, що з дитинства живе з дислексією - нейробіологічним розладом, який впливає на здатність читати та писати. В інтерв'ю Славі Дьоміну артист розповів, як саме ця особливість проявляється у нього, передають Патріоти ...