Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.
Необхідні такі інгредієнти:
В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.
Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.
Популярна українська акторка, телеведуча та мама трьох дітей Олена Кравець поділилася секретами виховання молодших сина та доньки, які з’явилися у неї через 13 років після народження першої доньки. Артистка перебувала на злеті своєї творчої кар’єри, по...
Популярна акторка, зірка серіалу «Кріпосна» Наталка Денисенко, яка розповіла про зміни під час війни, зізналася у складному періоді у житті. Стало відомо, що акторка розлучається зі своїм чоловіком, актором та військовим Андрієм Федінчиком, після восьм...