
Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.
Необхідні такі інгредієнти:
В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.
Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.
Уже кілька років українська акторка Анна Саліванчук перебуває у статусі холостячки, передають Патріоти України. На проєкті "Ближче до зірок" артистка чесно зізналася, що зараз її серце вільне. Ба більше, навіть на побачення знаменитість не ходить, і пр...
Народний артист України Іво Бобул висловився про причини, через які Степан Гіга, попри свій талант і вагомий внесок в українську естраду, багато років не мав загальнонаціональної популярності, на яку заслуговував. Про це Бобул розповів у розмові з OBOZ...