Картопля виходить ну дуже-дуже смачною! Цю страву хоч на святковий стіл готуй! Ситна і апетитна вона не залишить жодну людину байдужою. А для вечері або обіду - це взагалі ідеал, зазначають Патріоти України.
Необхідні такі інгредієнти:
В першу чергу варимо картоплю в шкірці. Коли вона трохи охолоне, розрізаємо її на дві половинки і робимо невеликі поглиблення. Під час варіння картоплі, щоб час не втрачати, приготуємо начинку. Дрібненько шаткуємо цибулю і відправляємо її в розігріту сковорідку з олією. Коли вона стане прозорою, додаємо до неї фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готового стану.
Сир тремо і змішуємо зі сметаною. Фарш з цибулею викладаємо в поглиблення, зроблені в картоплі. Зверху кладемо сир в сметані. Включаємо духовку на 180 ° для розігріву і відправляємо картоплю приблизно на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.
Українська артистка Ольга Горбачова, яка раніше неодноразово заявляла про завершення кар’єри на сцені, відверто розповіла, чим заробляє на життя у США та скільки коштів отримує щомісяця. Її зізнання, як каже колишня співачка, може здивувати навіть тих,...
Українська співачка Ольга Горбачова під час інтервʼю Славі Дьоміну оголосила про розлучення з продюсером Юрієм Нікітіним, шлюб пари тривав дев'ять років, зазначають Патріоти України. Зі слів співачки, пара розійшлася ще вісім місяців тому, але поки що ...