Софія Ротару привітала свою невістку з 49-річчям. Що відбувається в знаменитій родині

Софія Ротару та Світлана Євдокименко

Легендарна співачка Софія Ротару, яка у день ЗСУ висловила слова вдячності воїнам, які рятують країну від російських ракет, привітала невістку Світлану з днем народження — їй виповнилося 49 років.

В особистому блозі артистка опублікувала фото іменинниці та написала: «Дорога Світланочко, з днем народження»

Не забула про матусю й онука Софії Ротару — юна Соня Євдокименко.

«З днем народження», — лаконічно написала Соня англійською мовою, додавши: «Дякую за твоє керівництво, підтримку та демонстрацію, що вічне кохання є».

Нагадаємо, що син Софії Ротару Анатолій одружився з коханою в 1994 році після недовгих залицянь. Того ж року невістка подарувала співачці онука Анатолія. Через 7 років Ротару стала бабусею вдруге: у неї народилася онука, яку назвали на честь знаменитої бабусі Софією.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...