"Сьогоднішній режим обвалиться, як картковий будиночок": Зірка радянського кіно передбачив майбутнє РФ, чим розлютив росіян

Відомий радянський і російський актор латвійського походження Івар Калниньш, який з початком повномасштабної війни відкрито засудив дії Кремля і залишив країну-агресорку, припустив, що очікує на Росію в майбутньому. Артист практично не сумнівається, що держава-терористка повторить долю СРСР і розпадеться. Ці слова, як і варто було очікувати, не на жарт розлютили "Z-патріотів", передають Патріоти України.

У росЗМІ пишуть, що Калниньш "харкнув у росіян", а також звинувачують знаменитість у "неповазі до країни, де він заробив чимало грошей". Проте самого кінематографіста це схоже мало хвилює. Він не приховує своїх антипутінських та антивоєнних настроїв, які висловив в інтерв'ю пропагандистському виданню "Абзац"

"Так, я багато знімався в радянських та російських картинах. Але зараз я викинув це з пам'яті і забув про це. Нехай вони наживаються на тому прекрасному, що ми залишили їм", – висловився актор про подібні "звинувачення".

Він наголосив, що розірвав усі зв'язки з РФ і не збирається туди повертатися. Саме тому артиста анітрохи не лякає можливе потрапляння до так званого "чорного списку", який заборонить йому в'їзд до країни на певний термін.

Калниньш прокоментував: "Мені насрати на це. Є інший світ, який цікавить мене більше. А всі ці імперські замашки росіян смішні у XXI столітті. Сьогоднішній режим Росії обвалиться, як картковий будиночок, як колись Радянський Союз".

Коментатори-росіяни під новиною, розлютившись такими відповідями артиста, почали його ображати. Актору, який не підтримує руйнівну та вбивчу війну, радили звернутися до психлікарні, а також повернути зароблені в Росії гроші. Усе за методичкою.

"Яка ж зарозумілість у цих акторішків. Плювати на них з високої дзвіниці", "Викинув з пам'яті? Так може й денюжку повернеш за фільми?", "Синдром Кікабідзе. Це вже до лікарів, у психлікарню", "Гнида чергова, хто б знав його, якби не СРСР і Росія? Капосник ще своє отримає", – залишали інтернет-користувачі.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...