"Сонечко, ти така красива": Колишня Дзідзьо похизувалася фігурою у міні-шортиках (фото)

Українська співачка Славія опублікувала в Instagram фотографію, на якій позує в джинсових міні-шортиках і бежевому топі з довгим рукавом, передають Патріоти України.

Також зірка підкреслила талію поясом від всесвітньо відомого бренду GUCCI. Не забула Славія і про аксесуари - маленька сумочка з ланцюгом через плече і сережки-кільця.

Варто відзначити, що в такому одязі Славія виглядає досить сексуально. У співачки струнка фігура, якою вона часто хвалиться на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Сонечко, ти така красива", "Красива жінка", "Найкраща", "Ви така розумничка! Пишаюся вашими зрушеннями, ви прям ожили, це дуже видно. Молодець величезна. Життя все розставить на свої місця", - пишуть шанувальники в коментарях під фото.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...