Соромно має бути. Показати більше нічого?": Зірку "Жіночого кварталу" захейтили за оголене фото

Українська актриса "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару продемонструвала оголену фігуру й дістала шквал хейту. Зухвалий кадр з'явився в Instagram, зазначають Патріоти України.

На фотографії вона сидить на камені й прикриває голі груди руками. Сопонару закинула ногу на ногу, щоб сховати інтимні місця. Образ доповнили масивні сережки.

Шанувальники акторки не оцінили кадр ню і засипали Сопонару негативними коментарями. "Соромно має бути", "Показати більше нічого?", "Я сподівався, що Сопонару буде тією, що ніколи не оголиться", "І навіщо цей сором показувати?".

Проте дехто з фанів були в захваті від нового фото зірки. "Богиня", "Жіноча врода", "Неймовірна фігура", "Фото розкішне".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...