Сотні зірок, десятки наметів і пиво з Майорки: Фестиваль "Октоберфест-2021" у цьому році перенесли з Мюнхена в Дубай (фото)

На цьому Октоберфесті встановлять 32 шатра на території 420 000 кв.м, а виступати будуть близько 620 шоуменів. Колишній представник Октоберфесту Тоні Ройдерера заявив, що подібна організація заходу є "фальшивкою".

Організатори всесвітньо відомого фестивалю пива Октоберфест , який в цьому році пройде в пустелі під Дубаєм , хочуть провести в форматі XXL. Туди вже запрошені багато зірок. Про це йдеться на сайті Focus.de, передають Патріоти України .

Мюнхенський фестиваль пройде в пустельному місті Дубая, а журналістам вже вдалося одержати секретні плани по запланованому заходу, а також список гостей. Всього на проект в цьому році витратять близько 50 млн євро.

Ідея розширеного формату належить шеф-кухарю берлінського різдвяного ринку Шарлю Блюму, а також екс-рестораторові Дірку Іппену.

На цьому Октоберфесті встановлять 32 шатра на території 420 000 кв.м, а виступати будуть близько 620 шоуменів. На ньому також будуть присутні такі зірки, як Арнольд Шварценеггер, Ральф Меллер, Памела Андерсон, Адріано Челентано, Лотар Маттеус, Стівен Сігал, Сімоне Баллак і Джулія Сигель.

У той же час колишній представник Октоберфесту Тоні Ройдерера заявив, що подібна організація заходу є "фальшивкою".

"Нас точно не буде в Дубаї", - сказав він.

За даними журналістів організатори фестивалю залучать пивоварні з Майорки, якщо мюнхенські виробники алкогольного напою відмовляться від участі.

Крім того, через конфлікт між офіційними організаторами свята і мюнхенською громадою, в цьому році можуть пройти відразу два Октоберфести - в Мюнхені, імовірно, під іншою назвою, і в Дубаї, в рамках "франшизи".

Нагадаємо, під час Октоберфесту в Дубаї дозволять продавати алкоголь на території гулянь, як це в звичайні дні робиться в готелях. П'яних гостей влади будуть доставляти в готелі на маршрутних автобусах, щоб ті не гуляли в неналежному вигляді по місту.

За інформацією газети Bild, дубайський "Октоберфест" повинен початися 7 жовтня о 12 годині дня в 32 наметах, а потім буде тривати протягом шести місяців з 12 години дня до опівночі. Орієнтовна вартість витрат на його організацію — близько 50 мільйонів євро.

Нагадаємо, що найбільший у світі пивний фестиваль "Октоберфест-2020" був скасований через пандемію коронавірусу. Влада Баварії вирішила, що ризики були занадто високі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...