"Совпадение? - Не думаю": У Коктебелі на віллі Дмитра Кисельова відбувся "теракт". Автівки топ пропагандиста Путіна згоріли вщент (фото)

В окупованому Криму невідомий в масці підпалив автомобілі біля маєтку пропагандиста Дмитра Кисельова.

Сьогодні близько 2 години ночі на вулиці Айвазовського в Коктебелі (міський округ Феодосії в окупованому Криму) згоріли два легкові автомобілі. Фотографії згорілих автівок опублікувано в Telegram-каналі «Новини Криму».

«Сьогодні близько 2 години ночі на вулиці Айвазовського в Коктебелі згоріли два легкові автомобілі. Вже на місці поліцейські з'ясували, що за цим стоїть палій, який спеціально прийшов на адресу – за попередніми даними (про це детально писали у ЗМІ), тут знаходиться вілла генерального директора агентства «Росія сьогодні» Дмитра Кисельова.Вже на ранок сюди приїхало керівництво регіональної поліції, місцеві силовики зайнялися пошуком палія», – пише російська телеведуча Ксенія Собчак.

Поліція вважає, що нападник підпалював саме авто путінського пропагандиста.

«За попередніми даними, це чоловік, який прийшов на місце у медичній масці та бахілах. Наразі співробітники поліції вивчають камери спостереження, а також обходять місцеві аптеки та магазини, намагаючись знайти покупців товарів, які злочинець використав для приховування своєї особи», – повідомляють російські журналісти.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...