"Спалила": Пугачова сфотографувала Галкіна напівоголеним, артист показав знімок

Російський шоумен Максим Галкін опублікував фото, зроблене його дружиною Аллою Пугачовою в далекому 2011 році.Знімок він розмістив у своєму Instagram. На ньому артист позує на газоні в домашніх капцях, загорнувшись в білий рушник, передають Патріоти України.

"Купідон в тапках. 2011 р. Фотохудожник Алла Пугачова", - підписав він.

Хто такий Максим Галкін

Максим Галкін дебютував на сцені як гуморист у квітні 1994 року. Він прославився пародіями на політиків. З 2001 року виступає з сольними програмами.

Галкін живе в підмосковному селі Грязь. З 2011 року він одружений на російській співачці Аллі Пугачовій. Пара виховує дітей - двійнят - Лізу і Гаррі, народжених сурогатною мамою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...