"Спасибі діду за перемогу": Ломаченко неоднозначно привітав з 9 травня

Український боксер Василь Ломаченко у своїх соцмережах привітав усіх з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, передають Патріоти України.

34-річний український боксер легкої ваги, який від початку повномасштабного російського вторгнення боронить Україну в лавах тероборони Білгород-Дністровського, поклав квіти до меморіалу жертв Другої світової війни у своєму рідному місті Білгород-Дністровський.

Саме там також написане прізвище родича боксера - Василя Івановича Ломаченка. Відповідне фото Ломаченко опублікував у себе в Instagram, привітавши фоловерів із Днем перемоги. "Спасибі діду за перемогу. Із Днем перемоги", - написав Василь у коментарі до знімку.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...