Спільне горе та відсутність Меган зробили свою справу: Гаррі та Вільям вперше поспілкувалися після похорону принца Філіпа (фото, відео)

Принци Вільям та Гаррі разом покинули каплицю Святого Георгія після церемонії прощання з їхнім дідусем – принцом Філіпом. Брати зустрілися вперше з березня 2020 року.

Про це повідомляє видання Daily Mail. Разом з герцогами була помічена і дружина Вільяма Кейт Міддлтон. Дорогою "королівське тріо" мило спілкувалося, що й потрапило в об'єктиви телекамер, зазначають Патріоти України.

Зазначимо, що під час похоронної процесії Вільям і Гаррі не йшли поруч. Між ними знаходився їхній кузен Пітер Філіпс, як раніше наказала Єлизавета II. Брати не звертали уваги один на одного і тримали дистанцію.

Відомо, що після скандального інтерв'ю Гаррі та його дружини Меган Маркл стосунки між братами погіршилися. Однак, схоже, що втрата дідуся змусила принців знайти спільну мову. Нагадаємо, вагітна другою дитиною Маркл не змогла бути присутньою на похоронах через рекомендації лікарів.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...