Співачка Камалія шокувала зовнішнім виглядом - порівняли з Повалій і Борисом Апрєлєм

Співачка Камалія у своєму Instagram-блозі опублікувала уривок нового кліпу на пісню "Війна". Відеоробота незабаром повинна бути представлена публіці. Однак фанати звернули увагу не стільки на нове творіння зірки, скільки на її зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Шанувальники пишуть, що даний макіяж Камалії зовсім не пасує. Також виконавицю порівняли з Таїсією Повалій і Борисом Апрєлєм.

"Все дуже круто, тільки з обличчям щось не доопрацьовано. Проситься більш натуральний відтінок. Це те, що я бачу, не сприймайте за критику", "Все класно. Але, я думала, це Повалій воскресла", "Що це з макіяжем... на вигляд: не професійний і жахливий. Ви - красива жінка з українськими рисами. Але це просто шок"," Пісня красива, але макіяж - просто жах", "Боже, це ви? Дуже поганий макіяж, вам не пасує. Він вас робить набагато старше, вибачте", - пишуть користувачі мережі.

Камалія прочитала невдоволення і відповіла: "Улюблені мої, не переживайте ви так за мій макіяж, так було задумано! Може хтось здогадається, що ми цим хотіли сказати?".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...