Співачку Катерину Бужинську розлютили росіяни, котрі "відправили" її до окупованого Криму

Співачка та народна артистка України Катерина Бужинська разом із сім'єю відпочиває в Греції на березі Егейського моря. А в цей час російські блогери та журналісти переплутали світлини артистки краєвидів розкішного курорту на острові Тасос з Кримом, зазначають Патріоти України.

Це страшенно розлютило артистку. Вона вісім років не була на Кримському півострові й не планує туди їхати.

"Моєму обуренню немає меж! Сьогодні на власному прикладі переконалась у "професійному рівні" деяких російських журналістів. На сайті "Московський комсомолець" з'явилася стаття про мене і про мій нібито відпочинок у Криму.

Саме в Греції я відпочиваю з сім'єю. Неодноразово в моїх соцмережах є відмітки геолокації, але це не заважає авторам цього видання писати про перебування в Криму. У їхньому скріншоті чітко видно, що я перебуваю у Thásos, але кого це турбує, головне - заголовок зі словом Крим, який додасть кліків на статтю", - написала у Facebook Катерина Бужинська.

З цим фактом уже працюють юристи, додала співачка. А поки що сьогодні вона святкує день народження чоловіка.

"Зі мною російські журналісти не зв'язувалися. Це взагалі нонсенс - стоїть у геолокації, що це Греція, а вони пишуть Крим. Схоже на пропаганду та відкриту маніпуляцію", - каже співачка та народна артистка України Катерина Бужинська.

Російській блогерці не сподобалась, як одягається українська співачка зі своєю сім'єю на курорті.

Варто зауважити, що пляжний одяг співачка обрала українського бренду. Фантастичний familylook щодня змінювала на інший. Співачка Катерина Бужинська на відпочинку у Греції. Російські блогери подумали, що артистка у Криму.

Співачка Катерина Бужинська разом з молодшими дітьми вирвались у Грецію. Дмитро і Катерина - так звати двійнят артистки — отримують максимум задоволення від відпочинку, а от зірковій матері непереливки. Під час відпустки Катерині не допомагає няня.

Раніше Бужинська приховувала обличчя дітей на фотографіях, та зараз спокійно публікує світлини з малечею.


Джерело: Gazeta.ua

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...