Співали пісню Стінга: Повалій із сином виступили на росТБ (фото, відео)

Українська виконавиця Таїсія Повалій виступила на співочій передачі "Дві зірки. Батьки та діти" на російському пропагандиському "Першому каналі". Компанію артистці склав її 38-річний син Денис, який до того ж похвалився кадрами з Москви, передають Патріоти України.

Дует виконав легендарний хіт англійського рок-музиканта Стінга – "Desert Rose". Відео виступу син колишньої радниці Віктора Януковича виклав на свою сторінку в Instagram, доповнивши провокаційним підписом. Денис зазначив, що такий тандем не має прав на існування в Україні по "відомим причинам". Також виконавець закликав лайкати його допис з фотографіями столиці РФ "з обережністю".

На кадрах син Таїсії зафіксував храм Василія Блаженного на Червоній площі та кілька московських хмарочосів. Підписники в коментарях закликали його приїхати в Київ і пофотаграфувати там. "Гарні фото, давай в Київ", "Чекаємо такі фото з Києва", – написали вони.

Окрім цього, артист виклав фотографію з мамою, на якій вони позують в перервах між виступами. Зазначимо, що родина Поваліїв живе в Україні, проте продовжує працювати в РФ. Таку позицію вони пояснюють тим, що в рідній державі їм не дають можливості розвиватися.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...