"Сплановані дії": Путіністка Доліна побідкалась, що українці відібрали в неї квартиру в Москві

Російська співачка Лариса Доліна, яка є палкою прихильницею загарбницької політики Путіна, починає розплачуватися за підтримку війни в Україні, передають Патріоти України.

Скандальна виконавиця пожалілася, що шахраї відібрали в неї квартиру. Мовляв, її вмовили продати дім в елітному ЖК Москви, після чого кошти забрали собі, а це понад 100 тисяч доларів.

Палка путіністка вже звернулася за допомогою до правоохоронців, які нібито виявили, що це було зроблено з території України. Чи дійсно це так чи Доліна вкотре бреше – невідомо. Тим не менш, без квартири і грошей вона таки залишилася.

"Я стала жертвою шахраїв. Щодо мене вчинили дуже збочені та сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу. Я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України", - побідкалася путіністка.

До речі, фотоблог скандальної співачки тим часом, ймовірно, був взломаний. Там з'явилися дописи, що вона таки продала квартиру в Москві та заклала дачу, аби задонатити кошти батальйону "Азов", що закликала робити й інших. Наразі ці дописи видалені.

Нагадаємо, Лариса Доліна вже давно славиться своїми антиукраїнськими поглядами. Зокрема, вона заявляла, що Одеса не належить Україні, виступала на концертах у підтримку анексії Криму та незаконно приїздила на окупований півострів. Коли почалася повномасштабна війна, вона однією з перших розхвалила дії кремлівського диктатора.

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...