"Спочатку я думала, що мені здалося. Це ж дорослий!": Оля Полякова розповіла про домагання в школі

Нещодавно Оля Полякова підняла тему сексуальних домагань, заявивши про непристойну пропозицію Костянтина Меладзе. Той, нібито, був готовий допомогти українській співачці з кар'єрою в обмін на інтим. Тепер в своєму Instagram Полякова провела ефір з гендерною експерткою Наталією Пашко, обговоривши з нею проблему харасменту, повідомляють Патріоти України.

Співачка пригадала тривожну ситуацію шкільних часів, коли її збентежила поведінка вчителя фізкультури. "У житті у кожної жінки така тема була хоча б раз. Помацав вчитель фізкультури, і думаєш: "Він помацав мене, чи це мені здалося? Напевно здалося". А потім на наступному уроці він підсаджує тебе, і якось пальцем лізе тобі не туди. І ти знову думаєш: "Ні, здалося, ну не може ж такого бути, це ж дорослий. Я собі вигадала". Після цього я пішла до мами, яка була лікарем, і попросила: "Мама, зроби мені звільнення від фізкультури". І все, я просто рік не ходила на фізкультуру. І я нікому про це не сказала, навіть мамі", - розповіла Полякова.

Також виконавицю обурює, яку критику зустрічають жінки, які зважилися розповісти про пережиті домагання. Вона пояснила, чому мовчала про пропозицію Меладзе багато років. "Я по-жіночому підтримала Ані Лорак, тому що в моєму житті теж була подібна ситуація. Але вона під серйозним соціальним тиском відмовилася від своїх слів, і сказала, що все перекрутили журналісти. Хоча що там перекручувати, якщо все було в прямій мові. Її ж не підтримав ніхто з колег. Я була єдиною, і ще, здається, Найник Тетяна підтримала, бо теж розповіла про це.

Всі решта, бажаючи обілити або виокремити себе з цієї ситуації, говорили: "Що ви, я не така, мені ніколи не можна навіть такого запропонувати". Хоча ці люди в приватних бесідах зовсім інакше говорять і зовсім інші речі розповідають, - сказала Полякова. - Мені закидають: "Чому ти розповіла про це через 15 років?" А кому я мала розповісти про це 15 років тому? Ви мене зараз не слухаєте! Я розповіла про це рік тому у Гордона, про це ніхто не написав".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...