"Спочатку подумали, що зовсім гола": Леся Нікітюк здивувала фанів вбранням (фото)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила запитати про стосунки із чоловіком, який менше заробляє, та нарвалася на критику у мережі, повідомляють Патріоти України.

Зірка опублікувала чергову серію знімків у себе в Instagram з опитуванням: «Як почуває себе чоловік поруч з дівчиною, яка заробляє більше? Фігово однозначно. Як зберегти такі відносини? Є в мене психологи і радники в підписках?».

Частина підписників більше звернули увагу на її вбрання та розкритикували Нікітюк за невдалий вибір: «Жінка супер, костюмчик придурястий», «Оу, ви спідницю забули», «Чого у білизні вийшла?», «А спідниця де? Спочатку подумала, що гола», «Що ти на себе натягнула?. Цей варіант одягу зовсім нікуди», «Труси сильно стягують, а так все файно». «Панталони, як у Бріджит Джонс».


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...