Спонсорує російську армію: Екс-зять Алли Пугачової відкрито підтримав вбивства українців

Російський співак Володимир Пресняков дав сольний концерт у Москві, під час якого заявив, що всі отримані кошти від продажу квитків перерахує російським окупантам, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час концерту Пресняков заявив, що кілька разів переносив його через коронавірус, але зараз готовий виступити перед своїми шанувальниками.

"Привіт, друзі! Нарешті ми зустрілися. Спасибі кожному з вас, що знайшли час і прийшли. Я вітаю кожного з вас. Хочу сказати, що весь гонорар сьогоднішнього концерту ми віддамо хлопцям, які перебувають на передовій – і це, завдяки вам. А тепер давайте поспіваємо і поживемо!" - заявив артист.

Таким чином Володимир підтримав вбивства українців і війну в Україні в цілому. А ось його син від Крістіни Орбакайте - Микита Пресняков - втік в Америку через мобілізацію в Росії. Ймовірно, його спадкоємець не хоче їхати на війну.

Та й колишня теща артиста Алла Пугачова поїхала з Росії до Ізраїлю, де вже отримала паспорт. Вона разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним засуджує кровопролиття в нашій країні. Нагадаємо, в РФ Пугачову, Галкіна та інших зірок, які підтримали Україну хочуть позбавити всіх звань.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...