"Спорт за розкладом! А у вас?": Полякова похвалилася пружними сідницями, фани в захваті (фото)

Українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками знімком, на якому продемонструвала струнку фігуру в обтислому спортивному костюмі. У такий спосіб артистка продовжує активно приводити себе в порядок. Відповідне фото знаменитість опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Фанати оцінили кадр і засипали зірку компліментами. Так, Полякова позувала на камеру в чорних лосинах, які обтиснули її пружні сідниці. Також співачка одягла білу футболку і темну кепку.

"Спорт за розкладом! А у вас?" – підписала знімок артистка.

Користувачам мережі дуже сподобалася фігура виконавиці і вони залишили безліч приємних коментарів під публікацією. "Олю, ви відмінний мотиватор! Усім, хто подає приклад нашому новому поколінню – величезний респект!", "Ну до чого ж хороша", "Ох і фігурка", – пишуть люди.

Полякову засипали компліментами

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...