Спортивні та щасливі: Позашлюбний син Арнольда Шварценеггера показав рідкісне фото з батьком

Арнольд Шварценеггер зрадив своїй дружині Марії Шрайвер, яка подарувала йому чотирьох дітей, з домробітницею Мілдред Патрісією Баеною, яка народила хлопчика. Джозеф Баена та молодший син актора Крістофер народилися з різницею у два тижні, передають Патріоти України.

Коли стало відомо, що Арнольд Шварценеггер має позашлюбного сина і його фото потрапили в Мережу, шанувальники відразу заявили, що хлопчик - копія свого зіркового батька. До того ж на той момент Крістофер був дуже повний, багато їв і зовсім не займався спортом, а ось Джозеф ішов стопами батька – займався бодібілдингом і навіть почав виступати на змаганнях.

Дійшло до того, що Арнольд Шварценеггер став дорікати своєму синові Крістоферу, чому він не може бути таким само як Джозеф. Актор проводить багато часу із позашлюбним сином, вітає його з днем народження та всіляко підтримує. А ось зведені брати та сестри хлопця знати його не хочуть.

Днями в особистому обліковому записі в Інстаграм 25-річний син Арнольда Шварценеггера опублікував рідкісне фото з батьком. Родичі вибралися на велопрогулянку та зробили знімок. У кадрі 75-річний актор, зірка фільму "Командос" постав у спортивках та синій куртці, його обличчя прикрашає сива борода та сонцезахисні окуляри. Джозеф вибрав для активного відпочинку шорти, куртку, бананку та сліпони. "Недільна велопрогулянка з босом", - підписав публікацію позашлюбний син Арнольда Шварценеггера.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...