Справжні моделі у сукнях із вражаючими декольте: Соломія Вітвіцька показала, як розважалася у Лас-Вегасі із подружками (фото)

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька продовжує відпочивати з подругами в Америці. Так, дівчата гайнули до Лас-Вегаса та провели там весело час. Відповідними фото зірка каналу 1+1 поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Для перегляду фото гортайте праворуч

"Дівчачник у Вегасі! У мандрівках з дівчатами завжди своя атмосфера і взаєморозуміння з першої миті. Якісь свої розмови, плітки, взаємопідтримка. Не те що з парубками нецікаво - просто іноді хочеться саме з дівчатами кудись гайнути і веселитися та жартувати", – зазначила телеведуча.

Коли компанія поверталася з Вегаса, заскочила до мальовничого місця – заповідника Ред Рок Каньйон. Дівчата не стрималися та влаштували там ефектний фотосет. Зокрема, Соломія позувала на тлі скель у різних ефектних сукнях.

"На зворотному шляху з Лас-Вегаса ми влаштували дівчачий фотосет у мальовничих скелях red rock canyon. Щоправда, трошки заздрили нині киянам - бо температура була + 46, а на розпеченому камінні відчувалося усі 50", – розповіла зірка.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....