Справжня красуня: Дружина легендарного українського футболіста захопила шанувальників гарячими фото з Мальдів

Дружина українського тренера "Аль-Айна" Сергія Реброва Анна поділилася з підписниками фотографіями з відпочинку на Мальдівах. Анна Реброва захопила своїх шанувальників, опублікувавши в своєму Instagram фотографії з відпочинку в купальнику, передають Патріоти України.

Підписники засипали Анну компліментами: "Вогонь", "Сміливо на обкладинку", "Красуня", "Ти космічна", "Яка красива, просто диво" і так далі.

Сергій і Анна Реброви одружилися в 2016 році. Для екс-гравця "Динамо" це другий шлюб. Пара виховує двох синів: п'ятирічного Микиту і трирічного Олександра.

Нагадаємо, Сергій Ребров зараз працює головним тренером клубу "Аль-Айн" з Об'єднаних Арабських Еміратів. Після 10-ти зіграних турів в чемпіонаті ОАЕ команда українського фахівця впевнено лідирує в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 24 набраних бали. Відрив від найближчого переслідувача становить 4 очки.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...