Справжня українська жінка! Зірка Playboy Даша Астаф'єва показала, як готує для військових і розвантажує гуманітарку (фото)

Модель Дар'я Астаф'єва одна з небагатьох зірок, які через війну підключились до лав волонтерів і допомагають військовим фізично. Останні кілька днів вона чистить картоплю, готує для ЗСУ та розвантажує гуманітарну допомогу, передають Патріоти України.

На відміну від інших зіркових колег Даша Астаф'єва не виїхала з Києва. Вночі вона спить на підлозі в підземному паркінгу, а вдень – годує українських воїнів. На кухні одного зі столичних ресторанів модель чистить картоплю на супи та кришить огірки на салати для Збройних сил України.

Даша Астаф'єва про те, як готує для військових

Новий день бабака. Нове місце з прекрасною улюбленою командою. Новий досвід і надії, що скоро все пекло закінчиться. Захоплююся, як у кожному місці налагоджений процес. Як дружно і злагоджено працює кожна команда, – поділилась Даша Астаф'єва.

До слова, на кухні вона з'явилась не у звабливому look, якою її звикли бачити фани, а в худі, широких спортивних штанах, кросівках і шапці. На зірці Playboy не було ні крихти макіяжу.

Як Даша Астаф'єва розвантажує гуманітарку

У понеділок, 7 березня, українська модель встигла допомогти не тільки на кухні, а й волонтерам, які розвантажували гуманітарну допомогу з Польщі, Литви та інших країн-сусідок. У величезних коробках були імпортні солодощі, олія, консерви, чай, крупи, які роз'їхалися по всій Україні.

Розвантажуємо та формуємо гуманітарку. Цілий вагон. Я так вдячна світу, нашим сусідам, друзям і просто чужим людям. Ми розклали все, і тепер це поїде до тих, хто потребує продуктів. Все таке класне, якісне і запаковане з такою любов'ю, – розповіла Дар'я Астаф'єва.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...