​Справжня "жесть": Ексчемпіон світу UFC зламав у поєдинку навпіл ногу, наносячи удар супернику (відео)

Американський боєць UFC Кріс Вайдман зламав ногу в поєдинку зі співвітчизником Юраєм Холом на UFC 261 в Джексонвіллі. Інцидент стався на 17-й секунді бою. Вайдман пробив лоукік і його нога не витримала поєдинок продовжити він не зміг і поїхав до лікарні, зазначають Патріоти України.

«Я вже знаю, що Вайдман робитиме в реванші. Цей чувак нізащо не буде битися зі мною в стійці. Він ні за що не піде зі мною в розмін. Це надає мені мотивації. Головне – бути стриманим і сфокусованим – коли зберігаю обидві ці якості, я небезпечний. Вийду, щоб побити Вайдмана. Це моя мета, мій план на бій, мій образ мислення», – говорив перед боєм Холл.

Відзначимо, що це був реванш бійців. У вересні 2010-го перемога дісталася Вайдману. У 2013 році Вайдман завоював чемпіонський пояс в середній вазі.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...