"С*ськи - топ": Альона Альона повторила знімок Карді Бі, прикрасивши тіло рожевими квітками (фото)

Українська популярна реперша Альона Альона шокувала мережу своїм черговим оголеним фото. На ньому знаменитість позувала в тілесній білизні, прикрасивши тіло рожевими квітками. Публікація з'явилася на особистій сторінці артистки в «Інстаграмі», передають Патріоти України.

До слова, українська реперша повторила знімок співачки Карді Бі. На відміну від американської колеги, Альона не парить в повітрі, а сидить на табуретці. «Коли речі, якими володієш ти, починають їсти тебе - я чую шум! Лише одиниці захоплюються тим, що ми в кроці від освоєння іншої планети, а мільйони - відомим ім'ям на своїх трусах. Багато брендів і компаній, самі цього не усвідомлюючи, прийшли до того, що вирощують в людях дуже споживче зерно», - написала українка.

«Смело», «С*ськи - топ», «Спасибо за ваше бесценное мнение, даже не знаю, чтобы я без него делала», «Ужас», - написали люди.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...