"Стала слизывать образы американских поп-звезд": У мережі порівняли відверті боді Тіни Кароль та Майлі Сайрус (відео)

У мережі порівняли відвертий образ української співачки Тіни Кароль та американської виконавиці Майлі Сайрус. Так, зірки з'явилися в однакових напівпрозорих боді під час своїх виступів. Відповідні кадри з ідентичними образами знаменитостей опублікувала фан-сторінка Тіни Кароль, повідомляють Патріоти України.

Шанувальникам запропонували оцінити вбрання самої Тіни і американської виконавиці Майлі Сайрус. У роликах видно, що обидві артистки приміряли боді чорного кольору з прозорими вставками і блискучими стразами від Jean Paul Gaultier. Свій образ на Atlas Weekend Кароль вирішила доповнити чорними колготами з власної колаборації та чорним корсетом, що стягує талію.

Тіна Кароль вийшла на сцену в ідентичному вбранні, як у Майлі СайрусПід відео користувачі мережі розділилися на два табори: одним шанувальникам сподобався образ Тіни Кароль, інші ж зазначили, що останнім часом артистка стала часто запозичувати образи зарубіжних зірок.

"Взагалі це плагіат", "Я дуже люблю Тіну, але поки не можу звикнути до нового образу. Вона дуже класна і молодець, багато працює, але багато років я бачила її в жіночих сукнях і звикла, що вона така ніжна. А зараз складно звикнути, різко змінилася", "Тіна злизала усі образи американських поп-зірок, раніше була в захваті від неї, а зараз якось все загубилося", – писали користувачі мережі.


"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...