Стало відомо, чи поїде Україна на "Євробачення 2022"

Незважаючи на розв'язану Путіним війну в Україні, Київ таки візьме участь у Євробаченні 2022. Про це повідомляється на сторінці конкурсу в нашій країні у Facebook, передають Патріоти України.

"Наша сильна і неймовірна держава таки візьме участь на Євробаченні 2022!" - йдеться у повідомленні. Не зважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці, який буде відправлено організаторам пісенного конкурсу.

"А у разі нашої перемоги над окупантами до травня наша делегація відправиться до Італії і заспіває наживо на всю Європу!" - зазначається у пості.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...