Стало відомо, яким було одне з останніх бажань королеви Єлизавети ІІ

Принцеса Анна супроводжувала похоронний кортеж із королевою Єлизаветою II на першому етапі зворотного шляху монархині до Лондона. Саме королівська принцеса їхала слідом за катафалком від Балморала до Единбурга і супроводжуватиме труну з тілом Єлизавети II на рейсі до столиці Великої Британії завтра,передають Патріоти України.

Багато хто запитує, чому саме принцеса Анна? Відповідь проста - тому що так побажала сама королева Єлизавета II.

72-річна принцеса їхала у королівському Bentley разом зі своїм чоловіком, віцеадміралом сером Тімоті Лоуренсом. В організації похорону королеви нічого не було залишено на волю випадку, а це означає, що Її Величність, ймовірно, особисто попросила, щоб її донька супроводжувала труну до палацу Голіруд, пише Daily Mail. А після прибуття тіла королеви до Лондона вона буде доставлена до Букінгемського палацу.

Багато хто вважає Анну найпрацьовитішим членом королівської сім'ї, яка відвідує більше заходів за рік, ніж решта роялс, а також є довіреною особою свого брата, короля Чарльза III.Похорон королеви відбудеться у понеділок, 19 вересня, у Вестмінстерському абатстві об 11:00 (о 13:00 за Києвом).

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...