Станіслав Садальський вступився за Пугачову, викривши Сергія Михалкова у ницій невдячності

Садальський та Пугачова

Як відомо, після повернення Алли Пугачової до росії на неї накинулися хейтери-путіністи, які виють на всі голоси, що від'їзд легендарної співачки за кордон був зрадою росії, передають Патріоти України.

На щастя, сама Примадонна теж не з боягузких та як справжня «імператриця» естради спритно затикає рота маститим недоброзичливцям.

При цьому її смілива позиція, схоже, знаходить підтримку у тих, хто раніше боявся висловити свою думку щодо ганебного курсу режиму путіна.

Так, днями 71-річний російський актор театру та кіно Станіслав Садальський (який виконав роль «Кирпича» у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»), став на захист 73-річної співачки після того, як побачив її на церемонії прощання з експрезидентом СРСР Михайлом Горбачовим.

У своєму Telegram він назвав Пугачову «видатною особистістю».
«У нашій країні слабкого правителя завжди змішують з брудом. Сильного правителя перетворюють на культ особистості. Країні ще належно оцінить „заслуги“ Горбачова. Вдячна Алла Пугачова прийшла попрощатися, я її розумію — Михайло Горбачов дав їй звання народної артистки СРСР.

Одне зрозумів у своєму житті: визначні люди ніколи не бувають невдячними», — написав Садальський.
Що ж до Михалкова, то він, як нагадав артист, теж отримував від Горбачова матеріальні блага і клявся в любові та вірності до гроба. Проте похорон президента СРСР Микита Сергійович проігнорував. На думку Садальського, лише з цього факту можна зробити певні висновки щодо моральних якостей режисера.

Хоча варто нагадати, що в родині Михалкових-Кончаловських прийняти облизувати чинних верховних правителів і хейтити при наступниках, якщо такою буде 'лінія партії'. Так вони вчиняли послідовно зі Сталі ним, Хрущовим, Брежнєвим, Горбачовим. Витиратимуть ноги і об Путіна, коли надійде вказівка від нового царя

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...