Старий "Шарманщик" прагне репутації мачо: Баскова запідозрили у спробі спокусити внучку Ротару

44-річний прислужник Путіна, за котрим давно бігає неприйнятна для його жіночої аудиторії слава латнтного гомосексуаліста, багато сил та коштів витрачає на підтриму репутації дамського серцеїда

Соня Євдокименко

Російський співак Микола Басков, якому заборонений в'їзд на територію України з-за підтримки агресивної політики президента РФ Володимира Путіна, на одному з недавніх концертів, де виступала і Софія Ротару, подарував легендарній українській співачці браслет за 2 мільйони рублів, зазначають Патріоти України.

Прикрасу, усипану смарагдами та діамантами, Басков вручив Ротару на честь її дня народження. 74-річна співачка, яка з кожним роком виглядає все молодше, ахнула від подиву, повідомляє сайт телеканалу НТВ.

Від щедрості Баскова нібито навіть «поп-король» Філіп Кіркоров втратив дар мови. Басков не приховує, що він обожнює Ротару. Знаменита «хуторянка» рідко буває у Росії, але в кожен свій приїзд отримує від Миколи дорогий подарунок.

«Я їй завжди дарував різні подарунки, у неї є і брошка від мене, і сережки, і ще один браслет. Я також з трепетом ставлюся до Алли Борисівни Пугачової, але у неї є чоловік, який їй дарує діаманти. А у Ротару немає чоловіка, царство небесне. Ну, я можу побалувати улюблену співачку», — розповів співак.

Ще років 10 тому Басков жартома пропонував Ротару вийти за нього заміж.

«У шоу-бізнесі підозрюють: тепер натуральний блондин перемикнувся на внучку Ротару. 20-річна Софія — бізнесвумен, модель та просто красуня. Вона живе у Нью-Йорку, досконало знає англійську, італійську та французьку мови. З чуток у Софії-молодшої є наречений бізнесмен. Але хто зрівняється з Басковим?» — йдеться у сюжеті.

Можливо, російським борзописцям відомі якісь факти, про які інші не підозрюють.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...