Старий скандаліст влипнув по-повній: 75-річного Жерара Депардьє затримали в Парижі за звинуваченням у сексуальному насильстві. У чергу вишикувались 13 жінок

Жерара Депардьє

У понеділок, 29 квітня, в Парижі поліцейські затримали Жерара Депардьє. Культового актора допитають у зв'язку зі звинуваченнями двох жінок у сексуальному насильстві. Про це повідомляє телеканал BFMTV.

Перша жінка стверджує, що в 2014 році, коли вона працювала асистентом на зйомках фільму The Magician and the Siamese (Маг і сіамці) Жан-П'єра Моккі, зірка екранів схопив її за сідниці та озвучив "нецензурні коментарі", а пізніше торкався її "інтимних місць".

Друга жінка заявила, що у 2021 році на зйомках стрічки Les Volets Verts Зелені віконниці Жана Беккера, артист торкався її тіла і натякав на інтимну близькість.

Загалом актора звинуватили в сексуальних домаганнях 13 жінок. Однак лише три з них звернулися зі скаргами до прокуратури.

Знаменитість заперечує звинувачення. У 2023 році Депардьє також написав відкритого листа до Le Figaro, в якому стверджував, що нічого подібного не було.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...