Став резервістом: 53-річний актор з серіалу "Кріпосна" знищує ворога на фронті

Відомий український актор Андрій Луценко, який зіграв у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та багатьох інших, пішов на фронт воювати проти російських окупантів. Він поповнив лави одного з прикордонних загонів. Про це повідомляє Держприкордонслужба України, передають Патріоти України.

Відомо, що 53-річний Луценко був актором Донецького академічного обласного драмтеатру в Маріуполі. Заслужений артист України раніше вже захищав Україну. Він воював проти ворога з 2014 до 2017 року у зоні АТО. 24 лютого Андрій Луценко поїхав до театру та повідомив директору, що поїде на фронт.

"Коли я був молодий і красивий, мені було 18 років, термінову службу я служив у прикордонних військах. Коли було АТО у 2014-му я теж попросився саме у прикордонники. Три роки з прикордонниками там був. Ну а вже потім став резервістом саме Держприкордонслужби", - сказав Луценко.

Актор додав, що після перемоги подарує коханій дружині букет троянд, збере своїх студентів та буде намагатися не згадувати про те, що було на фронті.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...