"Стояла з гумовим чл*ном у руці, вдаваючи нібито я - це не я": Маша Єфросиніна розповіла, як вперше сходила до секс-шопу

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка нещодавно у рожевій білизні та зі скуйовдженим волоссям ошелешила пристрасними фото, поділилася інтимними подробицями свого життя. Зірка в YouTube-проєкті "Взрослые девочки" розповіла, як вперше разом з чоловіком на початку 2000-х завітала до секс-шопу, передають Патріоти України.

Артистка зізналася, що для цього вони вирушили до Амстердаму. Боялася, що в Києві її впізнають шанувальники. "В Києві ми не могли піти до секс-шопу, бо на той час я вже була відома. Тому зробити це в Києві було нереально. Ми поїхали до Амстердаму. І коли ми зайшли до секс-шопу, і я взялася за перший гумовий чл*н, мене впізнали. Хтось крикнув "о, Маша Єфросиніна". Я була шокована", - відверто поділилася знаменитість.

Жінка з усмішкою пригадала, як намагалася вдати, ніби нічого не купувала. "Я стою з гумовим чл*ном в руці, намагаюся віддати його чоловіку, а він не забирає. Тому я стояла, та вдавала, ніби це не я", - розповіла ведуча.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...