Стоїть на цвяхах, танцює з пітоном, має приголомшливу розтяжку і не тільки: Цікаві факти про іменинницю Тіну Кароль

Сьогодні, 25 січня, свій день народження святкує поп-діва з напрочуд сильним і мелодійним голосом —Тіна Кароль. І Хоча їй виповнюється 37 років, судячи з її відео та фото у Instagram, співачка у чудовій формі. На своєму прикладі Тіна Кароль показала, що талановита людина — талановита у всьому. Крім потужного вокалу артистка має низку інших, унікальних здібностей. Патріоти України пропонують вам дізнатися, чим ще може здивувати зірка.

Стоїть на цвяхах

Нещодавно зірка українського шоу-бізнесу шокувала шанувальників коротким відео, в якому вона вчиться стояти на цвяхах. За словами Тіни, це її трансформація у спорті. Виконавниця звернулася до цього методу лише недавно, і тепер жодень день не обходиться без цього незвичного ритуалу.

«Це боляче! Але це більше про прийняття болю, і про те, наскільки він страшний. Можливо, наш мозок малює її такою, неймовірно хворобливою. Я поки що тільки-но починаю», — поділилася Кароль.

тина кароль на цвяхах

Має приголомшливу розтяжку

Дивує фанів знаменитість своєю розтяжкою. Кароль іноді показує відео, де показує неймовірну гнучкість тіла.

Танцює на стільцях

Розтяжка Тіни дозволяє їй шокувати неймовірними трюками під час своїх концертів — затамувавши подих глядачі спостерігають за її фірмовими карколомними позами на стільцях протягом виступу.

тина кароль на стільці

Опанувала ролики

Тіна настільки віддана своїй справі, що заради ефектних шоу готова освоїти будь-який вид спорту. Наприклад, для зйомок свого кліпу «Красиво» зірка швидко навчилася кататися на роликах.

тина кароль на роликах

Також Тіна може стрибати на скакалці майже годину — щоб без втоми та задишки співати наживо кілька концертів на день. А нещодавно безстрашна виконавиця влаштувала пікантний фотосет із живим пітоном на голому тілі.

тина кароль з пітоном

Віддані фанати артистки залишають захоплені коментарі на її сторінках у TikTok та Instargamm, висловлюючи захоплення її чудовою спортивною формою, сміливістю та витонченістю.

Джерело: ТСН.ua

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...