"Стоїть, припадаючи пилом": Сестра Марини Поплавської вперше озвучила причину, через яку "Дизелям" не вдалося встановити пам’ятник артистці в Житомирі

Сестра зірки "Дизель Студіо" Марини Поплавської вперше публічно виклала свою точку зору щодо скандалу з встановленням пам’ятнику артистці в центрі Житомира. Таку ідею після смерті акторки ініціювали її колеги, які замовили скульптуру, однак встановити пам’ятник не вдалося. передають Патріоти України.

Людмила Поплавська, якій закидали, що саме через неї пам’ятник знаходиться в майстерні, в інтерв’ю OBOZ.UA озвучила свою версію подій.

Нагадаємо, Марина Поплавська пішла з життя п’ять років тому. Її життя обірвалося 20 жовтня 2018-го в результаті ДТП на трасі в Київській області. В автобусі, який їхав з гастролей у Львові до Києва, перебувало 14 акторів "Дизель Студіо". У момент зіткнення Поплавська сиділа поруч із водієм, вона загинула на місці.

Як відомо, "Дизель Студіо" після загибелі Марини Поплавської замовили пам’ятник, який хотіли встановити на її честь в центрі Житомира, звідки родом Поплавська. Через це свого часу розгорілася суперечка між командою та Людмилою Поплавською. "Дизелі" публічно звинувачували жінку в тому, що вона заборонила їм вшанувати пам'ять колеги.

"Ми хотіли поставити пам'ятник. Ми його зробили. Навіть два. Ми зробили пам'ятник для цвинтаря, а також для міста – в Житомирі, але сестра Марини не дозволяє нам його поставити", – розповів Єгор Крутоголов у бесіді з блогером Славою Дьоміним. Пізніше, в у розмові з OBOZ.UA, Крутоголов нарікнув, щоситуація ніяк не змінилася: "Скульптурна композиція досі в майстерні архітектора. Стоїть, припадаючи пилом".

"Як я могла заборонити? – дивується Людмила. – Це рішення міста. Житомирською міською радою було проведено громадське обговорення. Більшість опитуваних не підтримали розміщення цієї композиції в місті. Який вплив я маю на громадське обговорення? Я не проти вшанування пам'яті сестри. Але проти саме такої скульптурної композиції, яка виявилась далекою від оригіналу й стала втіленням несмаку".

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...